Impresszum

A honlap üzemeltetője:
Kubinszky Holding Kft.

Székhelye, levelezési címe:
9400 Sopron, Frankenburg u. 7.

Telefonszáma és elektronikus levelezési címe:
Képviselője: Kubinszky András

Adószáma: 24067218-2-08
Cégjegyzékszáma: Cg. 08-09-023872
A szervezetet nyilvántartó bíróság:
Győri Törvényszék (08)
9021 Győr, Szent István út 6.
Tárhelyszolgáltató adatai:
AC Computing Bt.
1035 Budapest
Kerék utca 26.
Adószám: 21173194-2-41
Webdesign:
XATON Webstudio
Online vitarendezés
Az oldal felhasználói jogosultak az Európai Bizottság online vitarendezési felületén panaszt tenni: 
Az ehhez szükséges elérhetőségeink az impresszumban találhatók. Szeretnénk azonban tájékoztatni, hogy nem vagyunk kötelesek a vitarendezési eljárásban részt venni.
Saját és linkelt tartalmakkal kapcsolatos felelősség
A honlapot folyamatosan tovább fejlesztjük és törekszünk helyes és aktuális információkat megosztani. Mindemellett nem tudunk felelősséget vállalni valamennyi tartalom helyességéért, különösen nem a külső, harmadik fél által biztosított tartalmakért. A honlapunk más honlapokra irányuló linkeket tartalmaz, mely lapok tartalmáért nem vagyunk felelősek.

Szerzői jogi tájékoztatás
A honlapunkon található valamennyi tartalom (különösen de nem kizárólag képek, szövegek, videók, fényképek, tervek, ábrák) szerzői jog által védett.
A szerzői jogok tulajdonosai kifejezett hozzájárulása nélkül a honlap bármely részének terjesztése, sokszorosítása, módosítása, tárolása tilos. A jelen honlapon található valamennyi információ, adat valamint a honlappal kapcsolatos valamennyi tevékenység kizárólag a magyar jog hatálya alá esik.

A Google®, Google Maps® bejegyzett, védett márkanevek.

Adatvédelem, PDF állományok
Adatvédelmi szabályzatunk a láblécben vagy az alábbi közzétételeink között található linken elérhető. A PDF állományok megnyitása valamennyi széles körben használt böngészőben lehetséges, amennyiben ez mégsem működne, úgy ajánljuk valamilyen ingyenes software használatát a megnyitáshoz, pl. az Adobe Acrobat Reader-t amit ezen a linken lehet letölteni: 
get.adobe.com/reader/
Amennyiben aggályos, helytelen, jogsértő, vagy ilyennek tűnő tartalmat talál a honlapunkon vagy egy linkelt címen, kérjük hogy haladéktalanul jelezze valamelyik elérhetőségünkön. Előre is köszönjük!
Minden jog fenntartva © 
2022
AdatvédelemImpresszum
smartphone